Almanya Savunma Bakanı’ndan Avrupa İçin Savaş Uyarısı Geldi

Almanya Savunma Bakanı’ndan Avrupa İçin Savaş Uyarısı Geldi

Henüz Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş bitmezken, buna İsrail - Hamas çatışmaları eklendi. Almanya Savunma Bakanı ise, savaşa karşı Avrupa’yı hazırlanmaya çağırdı.

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius'un ZDF TV’ye bir röportaj verdi. Bakan yaptığı röportajda, savaşmaya ve savunmaya hazır olmamız gerektiğini bildirdi.

PİSTORİUS'TAN AÇIKLAMA

Almanya Savunma Bakanı Pistorius, Almanya'nın kendini savunmaya hazır olması gerektiğini kaydetti. Pistorius,

Avrupa'da bir savaş tehdidi olabileceği fikrine alışmak gerekiyor. Almanya kendini savunabilmelidir. Savaşa hazır olmalıyız.

ALMAN BAKAN'DAN UYARI!

Almanya Savunma Bakanı, Filistin - İsrail çatışmasının tırmanmasının yanı sıra Ukrayna'da meydana gelen olayların Alman toplumu için sonuçları olacağına inanıyor. Sadece almanya değil Avrupa’yı da uyaran bakan, yaşanılanların tüm bölgeyi etkileyeceğini düşünüyor.

Pistorius'a göre, Almanya Avrupa'da büyük ölçekli bir savaşta kendini savunmaya hazır olmalı, ancak silahlı kuvvetlerini modernize etme sürecini hızlandırmak imkansız. Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius,

Toplam hacmin yaklaşık üçte ikisi yıl sonuna kadar kullanılacak, ancak üretim ve teslimat zaman alıyor. Son 30 yıldır yetersiz finanse edilen bir şey 19 ayda düzeltilemez.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler