Ziraat Odası Mesire Alanı'na İlk Kazma Vuruldu

Ziraat Odası Mesire Alanı'na İlk Kazma Vuruldu

DEMRE Ziraat Odası tarafından hazineden kiralanan alana yapılacak Demre Ziraat Odası Mesire Alanı'na ilk kazma törenle vuruldu.

DEMRE Ziraat Odası tarafından hazineden kiralanan alana yapılacak Demre Ziraat Odası Mesire Alanı'na ilk kazma törenle vuruldu.

Gürses mahallesinde, hazineden 30 yıllığına ücretsiz 10 dekar arazi tahsisinin ardından sözleşme Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ile Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz tarafından imzalandı. Tahsisi yapılan 10 dekar arazinin 4 bin 300 metrekaresine mesire alanı, 5 bin 700 metrekaresine de tropikal meyve fidanlığı kurulacağı açıklandı. Demre Ziraat Odası tarafından oluşturulacak mesire alanın çalışmasına başlandı. Düzenlenen törene Kaymakam Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Erkan Kahveci, Demre Müftüsü Kemal Akpınar, Gürses Mahallesi Muhtarı Ramazan sert, Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, SP İlçe Başkanı Nuri Tural, Ziraat Odası'nın yönetim kurulu üyeleri ve Demreliler katıldı.

Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu,ilçede tropikal meyve üretim tesisi yapılması için projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. Demre Belediye Başkanı Kocakaya ise projenin hayata geçmesi için belediye olarak katkı sağlayacaklarını söyledi. Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz da "Tropikal fidan üretim alanı olacak 5 bin 700 metrekarelik alan için ciddi bir proje hazırlıyoruz. Bu proje ile BAKA'ya başvuracağız. Oradan katkı almaya çalışacağız" dedi.

Konuşmalarına ardından Demre Müftüsü Kemal Akpınar'ın yaptığı duanın ardından kurban kesildi. İki iş makinasıyla alandaki çalışma başladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler