Vali Yazıcı'dan Spor Salonu Temeli

Vali Yazıcı'dan Spor Salonu Temeli

VALİ Ersin Yazıcı, Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Bu spor tesislerini her okulumuzda yapmak istiyoruz....

VALİ Ersin Yazıcı, Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Bu spor tesislerini her okulumuzda yapmak istiyoruz. En büyük amacımız çocuklarımızın spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durması ve zinde, sağlıklı bir birey olarak hayata hazırlanmaları" dedi.

Antalya'da, eğitim ve sağlık alanında olduğu gibi spor alanında da çalışmalar devam ediyor. Gençlerin spor yapmaları ve spor alışkanlıklarının artarak devam etmesi için gerçekleştirilen Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni'ne Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ZİNDE VE SPOR YAPAN GENÇLİK

Antalya'da her geçen gün yeni bir temel ve yeni bir çalışma yaparak şehre katkı sunmaya devam ettiklerine dikkati çeken Vali Yazıcı, "Sevgili çocuklar eğitim, yaşamımızın olmazsa olmazı. Siz de bu güzel okulumuzda eğitiminizi alarak hayata hazırlanmaya gayret ediyorsunuz. Ama bu hazırlık aşamasında sizler için olmazsa olmazların başında spor geliyor. Bugün burada temelini attığımız ve çok kısa sürede tamamlayacağımız spor salonunda birçok spor branşıyla tanışıp, yapma imkânı bulacaksınız. Sizler burada bir yandan eğitim alırken, bir yandan da spor yapan sağlıklı bir birey olarak hayata hazırlanacaksınız. Zinde bir gençlik ve spor yapan bir gençlik olacaksınız. İnşallah her okulun bahçesine ya da 2-3 okulu kapsayacak şekilde bu tür spor tesislerimizi okullarımıza kazandırarak sizleri hayata daha iyi hazırlama gayreti içinde olacağız" ifadelerini kullandı.

YETER Kİ SİZ SPOR YAPIN

Eğitim ve sporun gençler için olmazsa olmaz olduğunu aktaran Vali Yazıcı, şunları söyledi:

"Aldığınız eğitimin yanında vücudunuzu ve sağlığınızı korumak, kötü alışkanlıklardan uzak durmak için mutlaka ama mutlaka spor yapmanızı istiyoruz. Buradaki tüm öğrencilerimizden hayatlarının tamamında en az bir spor dalı ile uğraşacaklarına dair söz istiyorum. İnşallah Kepez'den, Antalya'mızdan ülkemize hizmet etmek için sağlıklı ve zinde gençler çıkacak. Tesisimiz hayırlı olsun. Burayı çabuk eskitin. Biz kırılan camı, yırtılan minderi anında değiştireceğiz. Yeter ki siz spor yapın."

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde öğrencilerle birlikte Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Vali Yazıcı'dan Spor Salonu Temeli

Vali Yazıcı'dan Spor Salonu Temeli

Vali Yazıcı'dan Spor Salonu Temeli

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler