Vali Yazıcı: Her Zaman Yanınızda Ve Hizmetkârınızız

Vali Yazıcı: Her Zaman Yanınızda Ve Hizmetkârınızız

VALİ Ersin Yazıcı ile eşi Hanife Yazıcı, Antalya Valiliği'nce "19 Eylül Gaziler Günü" münasebetiyle gaziler ve aileleri onuruna düzenlenen yemek programına...

VALİ Ersin Yazıcı ile eşi Hanife Yazıcı, Antalya Valiliği'nce "19 Eylül Gaziler Günü" münasebetiyle gaziler ve aileleri onuruna düzenlenen yemek programına katıldı. Vali Yazıcı, gazilere "Türk milleti olarak kahraman gazilerimizin daima yanında ve hizmetkârıyız" dedi.

Antalya Valiliği tarafından "19 Eylül Gaziler Günü" münasebetiyle gaziler ve aileleri onuruna Antalya Öğretmenevi'nde yemek programı düzenlendi. Programa Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenik Eğitim Ve Öğretim Komutanı Kıdemli Albay Engin Kuntay, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Albay Murat Sezgin, 3'üncü Piyade Eğitim Tugayı Komutan Vekili Piyade Albay Sinan Tekdemir, KKTC Başkonsolosu Cem Topçu, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

'SİZLERLE BİR ARADA OLMAK BÜYÜK ONUR'

'19 Eylül Gaziler Günü" münasebetiyle gaziler ve aileleriyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Sizlerle bir arada olmak, benim için büyük bir onurdur, büyük bir şereftir. Allah, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizi rahmetiyle kuşatsın. Gazilerimize hayırlı ömürler versin. Çocuklarınızı size, sizi çocuklarınıza bağışlasın" dedi. Geçmişte olduğu gibi varlığımızı sınayanlara gerekli cevabı verdiğimizi ve vermeye de devam edeceğimizi dile getiren Vali Yazıcı şunları kaydetti:

"Bugün aziz vatanımızı bizlere yurt tutmak için kanlarından, canlarından, serlerinden, her şeylerinden vazgeçerek tarihe altın harflerle yazılacak destansı bir mücadele veren kahraman gazilerimizin şeref günüdür. Bugün, Türk Milletinin kıvanç günüdür. Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik ve mareşallik unvanının verilişinin 101'inci yıl dönümüdür. Şehitlik ve gazilik bir insana nasip olacak en yüksek onur, en büyük şereftir. Biz, bunu kutsal gören bir inancın, bu inancı yüreğinde en kutlu şekilde taşıyan bir milletin fertleriyiz. Bin yıldır huzur ve güven içerisinde yaşadığımız vatan topraklarımız bize şehit ve gazilerimizin emanetidir. Kahraman ordumuz ve necip milletimiz tarih boyunca bu emanete sahip çıkmıştır. 1071'de Malazgirt'te yurt tuttuğumuz bu topraklarda Miryokefalon'dan, Palekanon'a, Çanakkale'den, Dumlupınar'a bizim varlığımızı sınayanlara gerekli cevabı verdik ve vermeye de devam edeceğiz."

15 TEMMUZ VURGUSU

15 Temmuz'da istiklalimize ve Cumhuriyetimize kastedenlere karşı gerekli dersin verildiğini söyleyen Vali Yazıcı, "Hafızalarımızda hala taze olan 15 Temmuz Destanında ise bir kez daha istiklalimize ve Cumhuriyetimize kastedecek her türlü düşmana ve haine karşı bu toprakların ilelebet bizim olduğunu, ölürsem şehit kalırsam gazi olurum inancıyla "Ya istiklal ya ölüm" diyerek meydanlara koşacağımızı en güzel şekilde gösterdik" dedi.

'ANTALYA VALİSİ HER ZAMAN YANINIZDA'

Türk milleti olarak her zaman yanlarında ve destekçileri olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, "Devletimiz daima yanınızdadır. Antalya Valiliği her zaman yanınızdadır. Antalya Valisi, her zaman yanınızdadır ve hizmetkârınızdır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır, sizlere minnettardır" diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Yazıcı: Her Zaman Yanınızda Ve Hizmetkârınızız

Vali Yazıcı: Her Zaman Yanınızda Ve Hizmetkârınızız

Vali Yazıcı: Her Zaman Yanınızda Ve Hizmetkârınızız

Vali Yazıcı: Her Zaman Yanınızda Ve Hizmetkârınızız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler