Vali Yazıcı Anaokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

Vali Yazıcı Anaokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

VALİ Ersin Yazıcı, Kepez'de yapılacak 8 derslikli Kepez Karşıyaka Anaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

VALİ Ersin Yazıcı, Kepez'de yapılacak 8 derslikli Kepez Karşıyaka Anaokulu'nun temel atma törenine katıldı. Vali Yazıcı, "Antalya'da eğitimin kalitesini arttırmak adına büyük bir gayret içerisindeyiz" dedi.

Kepez ilçesinde tamamı devlet tarafından yapılacak olan 8 derslikli Kepez Karşıyaka Anaokulu'nuntemel atma törenine Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Recep Sabır, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

DEVLETİM VE MİLLETİM ADINA ONUR VE GURUR DUYUYORUM

Antalya'da eğitimin kalitesini artırmak adına büyük gayret içerisinde olduklarını vurgulayan Vali Yazıcı, "Güzel bir ana tanıklık etmek için bir aradayız. Eğitimle ilgili her programa katılmaya çalışıyorum. Bugün de devletim ve milletim adına onur ve gurur duyuyorum. Kepez'de neredeyse her hafta bir okul temeli atıyoruz. Bu işlerde önümüzü açan, engel çıkartmayan, hatta bırakın engeli işimizi kolaylaştıran bir de güzel belediye başkanımız var. Hepimizin bildiği gibi bu arsanın inşaata başlaması için çok ciddi bir süreç gerekli. Bir sürü işlem yapılıyor. Sağ olsun Kepez Belediyesi eğitim konusunda önümüzü hemen açıyor. Biz de her şeyi yasalara uygun hızlı bir şekilde yerine getirip bu güzelim binaları dikiyoruz. Bu anaokulunda yetişecek çocuklarımız, ileride ülkesine hizmet edecek gençler olacak. Biz Antalya'da eğitimin kalitesini artırmak adına da büyük gayret içerisindeyiz. Kitap okuma alışkanlığının en yüksek olduğu ve en fazla kitabın okunduğu şehir olmak gibi güzel hedeflerimiz var" dedi.

BEREKET VE MAĞFİRET AYI BAŞLIYOR

Ramazan Ayı'nın bereket ve mağfiret ayı olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Ramazan Ayı bu ülkede her yönüyle kendini hissettiriyor. Bu güzel ayda, fakruzazuret içerisindeki insanları anlayıp onlara elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Komşularımızı daha yakından tanıma fırsatı buluyor, iftar sofralarında bir araya geliyoruz. Yardımlaşma duygularımız kabarıyor. Rabbim şimdiden tutacağınız oruçları ve yapacağınız yardımları kabul etsin" şeklinde konuştu.

SİZLER BİZLERİN GELECEĞİ VE UMUDUSUNUZ

Konuşmasının son kısmını çok sevdiği çocuklar için yapan Vali Yazıcı, "Sevgili minik yavrularım, yaptığımız bu güzel okullar sizler için. Sizler bizlerin geleceği ve umudusunuz. Bizleri hedeflerimize ulaştıracak, geleceğin donanımlı bireyleri sizsiniz. Yapılan okullarımızda en kaliteli eğitimi alacak ve ülkemizi dünyanın zirvesine sizler taşıyacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle Kepez Karşıyaka Anaokulumuzun temel atma töreninin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde anaokulunun temel atma töreni çocuklarla birlikte gerçekleştirildi.

Vali Yazıcı Anaokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

Vali Yazıcı Anaokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

Vali Yazıcı Anaokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

Vali Yazıcı Anaokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

Vali Yazıcı Anaokulunun Temel Atma Törenine Katıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler