Vali Seymenoğlu Uluborlu'da

Vali Seymenoğlu Uluborlu'da

ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, çalışma ziyareti kapsamında Uluborlu ilçesini ziyaret ederek, mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Vali Ömer Seymenoğlu, Uluborlu ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yapan Vali Seymenoğlu, buradaki konuşmasına koronavirüs salgınıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vali Ömer Seymenoğlu, Covid-19 ile mücadelede başarılı çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, aşının salgınla mücadeledeki önemini katılımcılarla paylaştı. Vali Seymenoğlu, aşılama ile bu mücadelenin daha da hızlandığını belirtti. "1 Temmuz tarihi itibarıyla normal hayata bir adım daha yakınlaşacağız" diyen Vali Seymenoğlu, muhtarlara "Çevrenizdekilerin aşı olması için sağlık çalışanları ile koordine içinde olun" mesajı verdi.

Köylerde "pat pat" diye tabir edilen tescilsiz tarım araçlarının bilinçsiz kullanım ile kazalara davetiye çıkarıldığını söyleyen Vali Seymenoğlu, bu araçların amacı dışında kullanımının tehlike arz ettiğini, bu tür durumlarda kolluk kuvvetlerinin gerekli idari işlemi yapacağını kaydetti. Traktörlerin ışıklandırma ve ikaz sisteminin tam olmasına dikkat edilmesini isteyen Vali Seymenoğlu, traktör kasalarına takılacak reflektör konusunda muhtarların da duyarlı olmasını istedi. Vali Seymenoğlu, reflektörün hem sürücülerin hem de yolda seyahat eden diğer sürücülerin güvenliği açısından da önemli olduğunu söyledi.

Vali Seymenoğlu muhtarlar toplantısında ayrıca yardıma muhtaç vatandaşların kaymakamlıklara bildirilmesi, bağımlılıkla mücadele, KADES uygulamasının yaygınlaştırılması ve telefon dolandırıcılığı konularında da açıklamalarda bulunarak muhtarlardan destek istedi. Toplantı sonunda muhtarlar da söz alarak talep ve önerilerini Vali Seymenoğlu'na iletti.

Toplantının ardından bölgeye has etnografik eserlerin sergilendiği Uluborlu Müzesi'ni gezen Vali Seymenoğlu, ardından Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Gazi Mehmet Erten ve eşini evlerinde ziyaret etti. Vali Seymenoğlu daha sonra ise 14 Temmuz 1997 tarihinde Mardin ilinde sevkiyat sırasında geçirdiği trafik kazasında şehit olan Astsubay Çavuş Fuat Özdemir'in babası Mehmet Özdemir ve annesi Yurdagül Özdemir'i evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vali Seymenoğlu Uluborlu'da

Vali Seymenoğlu Uluborlu'da

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler