Uysal: Söz verdiğimiz zamanda yapıyoruz

Uysal: Söz verdiğimiz zamanda yapıyoruz

Muratpaşa Mahallesi'nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. 572 Sokak'ta çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Uysal, "Komşularımıza Turunç Masa'dan söz verdiğimiz tarihlerde asfaltlarını yeniliyoruz" dedi.

Antalya'nın 510 bini aşkı nüfusunun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları, iş ve alışveriş merkezleriyle gündelik yaşamın merkezi olan Muratpaşa'da, Muratpaşa Belediyesi'nin cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor.

Hafta sonu Gebizli Mahallesi'ni asfaltlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 13 bine yaklaşan nüfusuyla ilçeyle aynı adı taşıyan Muratpaşa Mahallesi'nde çalışmalara başladı. Mahallenin tüm cadde ve sokaklarını yenilemeyi hedefleyen Muratpaşa Belediyesi, 9 bin 586 metrelik yolu yapım programına aldı. Toplam 12 bin 338 metre yol ağı bulunan mahallede, geçmiş yıllarda yapılan çalışmalarda 2 bin 752 metrelik yol yenilenmişti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Uysal da Muratpaşa Mahallesi'nde 572 Sokak'ta başlayan çalışmaları yerinde incelerken ilçenin yüzde 90'lık bölümünde doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Başkan Uysal, "Biz de asfaltlarımızı kendi ürettiğimiz asfaltla yeniliyoruz. Bu, 5-6 yıldır devam eden süreç. Korona koşullarında da komşularımıza, Turunç Masa'dan söz verdiğimiz tarihlerde asfaltlarını yeniliyoruz. Koşullar, şartlar elverdiği sürece çalışmaya devam etmek durumundayız" diye konuştu.

muratpasa-mahallesinde-cadde-ve-sokak-yenileme-calismalarina-basladi-572-sokakta-calismalari-yerinde-inceleyen-belediye-baskani-uysal-komsularimiza-turunc-masadan-soz-verdigimiz-tarihlerde-asfaltlarini-yeniliyoruz-dedi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler