Tütüncü: Sanat Yaşamın Vazgeçilmezidir

Tütüncü: Sanat Yaşamın Vazgeçilmezidir

DEPREMZEDELER yararına düzenlenen resim sergisinin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Sanat bizim için, insanoğlu için yaşamın...

DEPREMZEDELER yararına düzenlenen resim sergisinin açılışında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Sanat bizim için, insanoğlu için yaşamın vazgeçilmezidir" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ressam Mukadder Öztürk'ün, "Depremzedelere Yardım Sergisi'nin açılışına katıldı. Aydın Kanza Sanat Galerisi'nde geliri depremzedeler yararına kullanılacak serginin açılışında konuşan Başkan Hakan Tütüncü, "Sanat bizim için, insanoğlu için yaşamın vazgeçilmezidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle; Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından birisi kesilmiş demektir.

Gazimizin şehrimizi teşriflerinin seneyi devriyesine denk gelen bu sergi, günümüze büyük bir güzellik kattı. Hocamız Mukaddes Öztürk'e başarılar diliyorum. Onun başarılarıyla iftihar ediyoruz. Şehrimize bugüne kadar sanat adına çok güzel sergiler armağan etti. Bizleri böylesine güzel ve anlamlı bir sergide bir araya getirdiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu serginin depremzedelere bağış amaçlı olması da son derece sosyal bir amaca yöneliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler