Terk Edilmiş Binada Çıkan Yangın Mahalleliyi Korkuttu

Terk Edilmiş Binada Çıkan Yangın Mahalleliyi Korkuttu

ANTALYA'da madde bağımlılarının sürekli girdiği 4 katlı metruk binanın girişinde bulunan katı atıklar yangına sebep oldu mahalle sakinleri bir hayli korktu.

ANTALYA'da madde bağımlılarının sürekli girdiği 4 katlı metruk binanın girişinde bulunan katı atıklar yandı. Yangında mahalle sakinleri panik yaşarken, metruk binadan çıkan 2 kişiye de tepki gösterdi.

Yangın, saat 13.30'da Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 121 sokakta bulunan 4 katlı metruk binanın giriş katında meydana geldi. Giriş katındaki katı atıklar, henüz bilinmeyen nedenle yanmaya başladı. Yükselen dumanı gören mahallelinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, metruk binada bulunan 2 kişi de yangın merdiveniyle indirildi. İtfaiye ekiplerinin merdivenle indirdiği 2 gence mahalle sakinleri tepki gösterdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın, büyümeden ve çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Mahalle sakinleri metruk binada sürekli yangın çıktığını belirterek bu duruma çözüm bulunmasını istedi.

'ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTİYORUZ'

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler