Su altında hava kabarcıklı gösteri

Su altında hava kabarcıklı gösteri

Antalya'da dalgıçlar, turistik dalış noktalarında bir yandan eşsiz deniz dibi yaşamını keşfediyor, diğer yandan su altı oyunlarıyla dalışlarını eğlenceli hale getiriyor.

Turizmin başkenti Antalya'da yılın 12 ayı turistik dalış yapılabilen noktalar, su altı tutkunlarını ağırlıyor. Dünyanın farklı kentlerinden gelip tarihi ve zengin deniz altı yaşamını keşfeden dalgıçlara, profesyonel su altı rehberleri eşlik ediyor. Kentin önemli tarihi batıklarından Saint Didier batığına haftanın 4 günü dalışa giden profesyonel su altı rehberleri Yusuf Öztürk, Mert Aydın ve Ali Yardan, su altında gerçekleştirdikleri şovlarla dikkat çekiyor. Dalış kuralları kapsamında değişik etkinlikler yapan dalgıçlar, rengarenk balık sürüleri arasında hatıra fotoğrafları çekiyor.

Dalış ekibinin gerçekleştirdiği eğlenceli şovların arasında hava kabarcıklı halkalar ön plana çıkıyor. Dalgıçların hava kabarcıklarıyla oluşturduğu halkalar, deniz üstüne kadar bozulmadan ilerliyor. Görsel şölen kamera ve fotoğraf makineleriyle görüntüleniyor.

"HERKES YAPAMIYOR"

Bu tür su altı etkinliklerinin turistik dalışlara renk kattığını anlatan Ali Yardan, "Hava kabarcıklı halkalar oluşturmak farklı bir beceri. Herkes yapamıyor. Birkaç arkadaşımız öğrendi ve ardı ardına halkalar yaparak, deniz altını süslüyor" dedi.

antalyada-dalgiclar-turistik-dalis-noktalarinda-bir-yandan-essiz-deniz-dibi-yasamini-kesfediyor-diger-yandan-su-alti-oyunlariyla-dalislarini-eglenceli-hale-getiriyor.jpg

antalyada-dalgiclar-turistik-dalis-noktalarinda-bir-yandan-essiz-deniz-dibi-yasamini-kesfediyor-diger-yandan-su-alti-oyunlariyla-dalislarini-eglenceli-hale-getiriyor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler