'sosyal Market Butik' Koshim'de

'sosyal Market Butik' Koshim'de

KONYAALTI Belediyesi'nin, depremzedeler için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde oluşturduğu Yardım Toplama Merkezi ve Sosyal Market Butik, artık Konyaaltı...

KONYAALTI Belediyesi'nin, depremzedeler için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde oluşturduğu Yardım Toplama Merkezi ve Sosyal Market Butik, artık Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi'nde (KOSHİM) hizmet vermeye devam edecek.

Konyaaltı Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremin ardından yardım kampanyası başlattı. Yaklaşık 1 aydır Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde hem afet bölgesindeki vatandaşlara hem de Antalya'ya gelen depremzedelere hizmet veren Yardım Toplama Merkezi ve Sosyal Market, yine belediye bünyesinde bulunan KOSHİM'e taşındı. Konyaaltı ilçesinde bulunan afetzedeler, hafta içi her gün saat 08.30 ile 17.30 arasında KOSHİM'e giderek gıda ve hijyene yönelik ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabilecek. Ayrıca Yardım Toplama Merkezine destekte bulunmak isteyen vatandaşların yardım kolilerini KOSHİM'e götürebileceği bildirildi. KOSHİM, Gürsu Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 172 adresinde yer alıyor.

'sosyal Market Butik' Koshim'de

'sosyal Market Butik' Koshim'de

'sosyal Market Butik' Koshim'de

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler