Şampiyon Belli Oldu

Şampiyon Belli Oldu

ANTALYA OSB CUP Firmalar Arası Karma Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu, CANTEK oldu.

ANTALYA OSB CUP Firmalar Arası Karma Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu, CANTEK oldu.

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen Antalya OSB CUP Firmalararası Karma Voleybol Turnuvası sona erdi. Cantek ve AGT'nin final müsabakasında karşılaştığı turnuvada, Cantek maçtan 3-0'lık skorla galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın kadın çalışanların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilmesi nedeniyle kapsayıcı olarak OSB tarihinde ilk kez düzenlendiğini kaydeden Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, "Takım listesinde en az 3, sahada da en az 2 kadın oyuncu bulundurma zorunluluğu getirerek kadın çalışanlarımızdan gelen bu haklı talebin neticesinde çok güzel bir turnuvaya daha ev sahipliği yaptık. Böyle bir turnuvayı OSB olarak hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Antalya OSB Teknik Koleji Spor Tesisleri'nde 15 takımın katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvada, Yörükoğlu A.Ş. 3-1'lik skorla ANKUTSAN karşısında kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu. Büyük heyecana sahne olan müsabakanın kazananı Cantek'e birincilik kupası Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Budak tarafından takdim edildi. Turnuvanın ikincisi AGT olurken kupa, Müteşebbis Heyeti Üyesi Canan Gürkan tarafından takıma kupası verildi. Turnuvanın üçüncüsü Yörükoğlu A.Ş. kupasını Denetim Kurulu Üyesi Fatih Tapcı'dan alırken dördüncü ANKUTSAN'a kupası Turnuva Komite Başkanı Başak Şirin Erdoğan tarafından takdim edildi.

SAMİMİYET KAZANDI

Turnuvanın firmalar arasında arkadaşlık ilişkilerini artırdığını kaydeden Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, "Yeni bir heyecan dalgasına ev sahipliği yapmaktan çok mutluyum. Kadınlarımızın katılımıyla çok daha renkli, çok daha güzel bir turnuvayı hep birlikte icra ettik. Centilmenliğin, nezaketin, samimiyetin kazandığı, örnek bir spor organizasyonunda hem spor yapıp hem de çalışanlarımızın motivasyonunu artırmış olduk. Emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum ve sağlıklı yaşam için herkesi spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

 

Şampiyon Belli Oldu

Şampiyon Belli Oldu

Şampiyon Belli Oldu

Şampiyon Belli Oldu

Şampiyon Belli Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler