Polisten Büyük Operasyon! 26 Tutuklama

Polisten Büyük Operasyon! 26 Tutuklama

ANTALYA merkezli 3 ilde düzenlen operasyonlarda çok sayıda suçtan gözaltına alınan 31 şüpheliden 15'i tutuklandı, 4'ü hakkında adli kontrol hükümleri...

ANTALYA merkezli 3 ilde düzenlen operasyonlarda çok sayıda suçtan gözaltına alınan 31 şüpheliden 15'i tutuklandı, 4'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. 12 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 aylık takibin ardından "Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek, Örgüt Yapılanmaları, Örgüt Faaliyetleri Çerçevesinde Yağma (Gasp), Tehdit, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Mala Zarar Verme" suçlarına karışan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Antalya merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 31 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve saklandıkları yerlerde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 50 adet fişek ve bir miktar para ele geçirildi. Diğer illerde gözaltına alınan şüpheliler Antalya'ya getirildi. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 15'i tutuklanırken, 4'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Şüphelilerden 12'si ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler