Pandemide balık tutkusu

Pandemide balık tutkusu

Pandemi nedeniyle insanların gideceği yerler kapanınca, Demreliler balık tutmak, vakit geçirmek için sahillere akın etmeye başladı.

Hafta sonu Antalya'nın Demre ilçesinde vakit geçirmek ve balık tutmak için sahilleri doldurdu. Bunların içinde bazıları balık tutmak için engel tanımadı. Demre'nin Çayağzı Plajı'nda balık tutmak isteyen bazı kişiler, serin havaya aldırmadan ayakkabılarını çıkararak denizin içinde olta salladı. Demre'de boya ustası olarak çalışan 2 çocuk babası Suriyeli Ali Husaydı, Demreli Hüseyin Kolak ve oğlu Ramazan Kolak balık tutmak için ayakkabılarını çıkarak denizde yürüdü. Ali Husaydı, Hüseyin Kolak ve oğlu Ramazan, sığ olan Çayağzı Plajı'nda yaklaşık 30 metre yürüyerek, olta sallayıp, oltalarına takılan balıklarla mutlu oldu.

YAZ-KIŞ BALIK TUTUYOR

Suriyeli Ali Husaydı, "Cumartesi ve pazar günleri balık tutmaya geliyorum. İki günde çocuklarımın hafta boyunca yiyeceği balığı tutuyorum. Hem de koronavirüsten korunuyorum. Diğer günler çalışıyorum. Haftanın yorgunluğunu balık tutarak atıyorum. Hem de bütçeme katkıda bulunuyorum. Denize biraz açılınca daha çok balık tutuyorum. Artık alıştım. Yaz kış böyle balık tutuyorum" dedi.

"ISLANIYORUZ AMA DEĞİYOR"

Babası ile balık tutan Ramazan Kolak da, "Ben pazar günleri balık tutmaya geliyorum. Babam her gün geliyor. Denizde mesafeli olarak balık tutuyoruz. Koronavirüsten korunduğumuz gibi evimizin balık ihtiyacını karşılıyorum. Biraz ıslanıyoruz ama değiyor" diye konuştu.

pandemi-nedeniyle-insanlarin-gidecegi-yerler-kapaninca-demreliler-balik-tutmak-vakit-gecirmek-icin-sahillere-akin-etmeye-basladi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler