Orman Çalıştayı'nda CHP Lideri Konuşma Yapacak

Orman Çalıştayı'nda CHP Lideri Konuşma Yapacak

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Muğla'nın Bodrum, Milas ve Marmaris ilçelerinde orman yangınlarında zarar gören alanlarda incelemelerde bulunacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yanan ormanlardaki ilk incelemesini Bodrum'un Mazı mahallesinde saat 09.30'da gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, daha sonra Milas'ın Türkevleri ile Ören mahallerindeki incelemelerinin ardından Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'deki Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Büyükşehir Belediye Başkanları ile toplantı yapacak. Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak olan CHP lideri, daha sonra sonra Marmaris'in Osmaniye mahallesinde incelemelerini sürdürecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'teki orman yangınında söndürme ekiplerine motosikletiyle gönüllü olarak su taşırken, dönüş yolunda kaza yapıp alevlerin arasında kalarak yaşamını yitiren Şahin Akdemir'in Köyceğiz'in kırsal Sazak Mahallesi'nde yaşayan ailesinin evine taziyede bulunacak.

Menteşe'deki bir otelde konaklayacak olan Kılıçdaroğlu, 28 Ağustos'ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca düzenlenecek olan Orman Çalıştayı'nda konuşma yapacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler