Önce Meslek Öğrendi, Sonra Satışa Sundular

Önce Meslek Öğrendi, Sonra Satışa Sundular

ISPARTA'da düzenlenen kursa katılan kadınların el emeği göz nuru eserlerinin satıldığı sergi açıldı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Isparta İl Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Şubesi iş birliğiyle kadınların el emeği göz nuru eserlerin satıldığı sergi Isparta Valiliği önünde bulunan 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda açıldı. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile sergiyi gezerek, İŞKUR ve KADEM yetkililerinden projeyle ilgili bilgi aldı.

Vali Ömer Seymenoğlu, kadınların ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durmaları adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.

İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, projenin kadınların istihdama katılmaları adına ve gelir getirmeye yönelik olduğunu belirterek, meslek öğrenen kursiyerlerin açılan sergide kendi eserlerini sattıklarını söyledi. Höke, kadınların aile ve ülke ekonomisine katkı sağlamaları adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, projenin ortaya çıkmasında desteklerini esirgemeyen Vali Ömer Seymenoğlu ve diğer ilgililere teşekkür eti.

Kuruluş amaçlarının kadınların hayatına dokunmak olduğunu söyleyen KADEM Isparta Şube Başkanı Gonga Kayacan da iki gün sürecek olan sergide ilk gün satışların oldukça iyi olduğunu belirterek, serginin 7 Temmuz tarihine kadar Valilik önünde açık kalacağını söyledi.

Önce Meslek Öğrendi, Sonra Satışa Sundular

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler