OKUBÜS Ve Mobil Göz Polikliniği Hizmete Başladı

OKUBÜS Ve Mobil Göz Polikliniği Hizmete Başladı

KEPEZ Belediyesi'nin gezen kütüphanesi OKUBÜS ve Mobil Göz Polikliniği hizmete başladı.

KEPEZ Belediyesi'nin gezen kütüphanesi OKUBÜS ve Mobil Göz Polikliniği hizmete başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle mahalle, okul okul gezecek 2 mobil hizmetin açılışını Ünsal İlkokulu'nda öğrencilerle beraber yaptı.

Kepez Belediyesi'nin gezen kütüphanesi OKUBÜS ve Mobil Göz Polikliniği hizmete başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle mahalle, okul okul gezecek 2 mobil hizmetin açılışını Ünsal İlkokulu'nda öğrencilerle beraber yaptı. Açılışa Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz, Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy, meclis üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

KEPEZ'İN DÖRT BİR YANINDA KÜTÜPHANE

Başkan Hakan Tütüncü, daha önceki ziyaretlerinde öğrencilere söz verdikleri için açılışı Ünsal İlkokulu'nda gerçekleştirdiklerini söyledi. Tütüncü, "Bu yeniliğimizi Ünsal'da başlatacağımızı söylemiştik. Bugün burada yeni bir yolculuk başlıyor. Bilgiye, okumaya, öğrenmeye, kitap okumayı, kitaplarla haşır neşir olmayı, kitapları sevmeye yönelik bir yolculuk başlıyor. Kepez'in dört bir tarafında kütüphaneler var. Kepez artık bir kütüphaneler şehri oldu ama, kitabı biz artık Milli Eğitim Müdürümüz işbirliği ile okullarımıza götüreceğiz. Çocuklarımıza rengarenk neşeli bir ortamda güzel güzel okuma fırsatı sunacağız" diye konuştu.

HALK KÜTÜPHANESİ KAPASİTESİNDE

Kütüphanenin içinde normal etaplarda yaklaşık 5 bin kitap bulunduğunu belirten Başkan Tütüncü, "Çocuk kitapları biraz daha ince oluyor. O incelikle raf uzunluğumuz yaklaşık 10 bin kitap alabiliyor. OKUBÜS orta ölçekli bir halk kütüphanesi büyüklüğünde. Mini ve şirin olduğu kadar yüklendiği misyon çok çok değerli. Çocuklarımız kitap okumayı neşeli ortamlarda öğrensinler istiyoruz" diye konuştu.

MOBİL GEZİCİ GÖZ POLİKLİNİĞİ HİZMETTE

Bir yeniliği daha öğrencilerle buluşturduklarını müjdeleyen Başkan Tütüncü, "Mobil Sağlık Merkezimizin Mobil Gezici Göz Polikliniği de burada. Bütün çocuklarımıza bugün göz sağlığı taraması yapılacak. Önümüzdeki günlerde diğer mahalleler, diğer okullarda aynı hizmetlerden hızlı bir biçimde faydalanacak. Okuma ve öğrenme anlamında yapmış olduğumuz çalışmalar Kepezimize, sevgili öğrencilerimize hayırlı olsun. İnşallah bununla birlikte önümüzdeki günlerde bir başka tırla bir başka yolculuk daha başlayacak. Mobil Merkezimiz de hazırlandı. Kepez'in Bilim ve Teknoloji Tırı da yollarda olacak. Hem de OKUBÜS ve Bilim Teknoloji Tırı ile okul okul, mahalle mahalle, cadde cadde, meydan meydan dolaşmak suretiyle bu güzellikleri bu şehrin bütün çocuklarına eriştiriyoruz" dedi.

Okubüs Mobil Kütüphane'de çocuk kitapları, gençlik kitapları ve yetişkin kitapları bulunuyor. Kitapların yanı sıra aynı zamanda satranç, çocuklar için kelime ve zeka oyunları da yer alıyor.

OKUBÜS Ve Mobil Göz Polikliniği Hizmete Başladı

OKUBÜS Ve Mobil Göz Polikliniği Hizmete Başladı

OKUBÜS Ve Mobil Göz Polikliniği Hizmete Başladı

OKUBÜS Ve Mobil Göz Polikliniği Hizmete Başladı

OKUBÜS Ve Mobil Göz Polikliniği Hizmete Başladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler