Muratpaşa'ya tek tip taksi durakları

Muratpaşa'ya tek tip taksi durakları

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçedeki taksi duraklarının yenilenmesi için Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'yla yapılan protokolün imza töreninde, “İşbirliği içerisinde bütün taksi duraklarımızı yenileyelim." dedi.

Antalya'da 130 taksi durağıyla kent genelinde çalışan taksilerin yüzde 70'inin bulunduğu Muratpaşa'da, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Muratpaşa Belediyesi, durakların yenilenmesi için işbirliği protokolü imzaladı. Belediye hizmet binasında gerçekleşen törene Belediye Başkanı Uysal ve Oda Başkanı Niyazi Özçelik katıldı.

Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, taksicilere verdikleri bir sözü daha tutuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Taksi duraklarının kent estetiği açısından önemli yapılar olduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu çalışmayla birlikte, taksi duraklarımızın standarda kavuşması ve şehir estetiğine uygun hale getirilmesi sağlanacak. Yeni duraklarımızda hem taksicilerimiz rahat edecek hem de duraklar şehir estetiği açısından gözü rahatsız etmeyecek bir kullanıma sahip olacak" diye konuştu.

muratpasaya-tek-tip-taksi-duraklari.jpg

İŞBİRLİĞİYLE YENİLENECEK

Durakların yenilenmesinde Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın malzemeyi sağlayacağını belirten Başkan Uysal, “İşbirliği içerisinde bütün taksi duraklarımızı yenileyelim, Antalya'mıza, Muratpaşa'mıza yakışır hale getirelim dedik. Burada, kamu harcamalarına dikkat ederek daha çok emek kısmında belediyemiz yer alacak. Şoför esnafımıza, taksicilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

"ESNAFIMIZI KIRMADI"

Oda Başkanı Özçelik ise Muratpaşa'da taksi duraklarının yenilenmesinin uzun yıllardır gündemde olduğunu söyledi. Başkan Uysal'ın gerekli adımları atarak bu süreci başlattığını belirten Özçelik, “Başkanımız Ümit Uysal'a ve bürokratlarına teşekkür ediyoruz. Başkanımız, esnafımızı kırmadı. Hayırlısıyla bu hizmeti gerçekleştireceğiz. Antalya'mıza ve şoför esnafımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler