Muratpaşa Aday Adayı Çetin'den, 7 Temada 70 Proje

Muratpaşa Aday Adayı Çetin'den, 7 Temada 70 Proje

CHP Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı Davut Çetin, vizyonlarını 7 tema üzerinden inşa edeceklerini belirterek yeni Muratpaşa için 70 proje hazırladıklarını anlattı.

CHP Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı Davut Çetin, vizyonlarını 7 tema üzerinden inşa edeceklerini belirterek yeni Muratpaşa için 70 proje hazırladıklarını anlattı. Çetin, "Halkımızın desteğiyle Muratpaşa'da örnek bir belediyecilik modelini hayata geçirmeye talibiz" dedi.

CHP Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı olarak başvurusunu yapan Davut Çetin, dün bir otelde aday adaylığı açıklaması yaptı. Yoğun kalabalığın katıldığı etkinlikte Davut Çetin'i ailesi de yalnız bırakmadı. Memlekete hizmet aşkıyla çıktığı yolda yıllardır değişik kademelerde ve farklı kurumlarda kararlı adımlarla yürüdüğünü anlatan Çetin, daha fazla sorumluluk almak için 1998 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne kayıt olduğunu söyledi. 2001- 2003 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin il başkan yardımcılığı görevini üstlendiğini hatırlatan Çetin, aynı dönemde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO( seçimlerine girerek meclis üyesi olduğunu ve çeşitli komisyonlara görev alarak 2015 yılında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiğini aktardı. 2018 yılında rekor bir oyla yeniden ATSO Başkanlığı'na seçildiğini belirten Davut Çetin, ATSO'da başkanlık yaptığı dönemde kente değer katan projeleri hayata geçirdiklerini, bunu yaparken de tüm kurum ve kuruluşları yanlarına alarak yaptıklarını anlattı.

'BİR VURUŞTA YIKILACAK KÜLTÜRDEN GELMEDİK'

Geçen yıl hayatının kırılma noktasını yaşadığını söyleyen Davut Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimini kazanarak sandıktan çıktım. İl Seçim Kurulu mazbatamızı verdi ancak yetkisi olamamasına rağmen YSK mazbatamızı elimizden aldı. Sandıkta aldığımız seçim masada maalesef gitti. O güne kadar Cumhuriyet Halk Partisi görüşüm nedeniyle bazı diyetler ödemiştim. Bunlara hep alışmıştım ama burada tekrar önümüze çıktı. Çünkü biz memleket sevdamıza ve yaptığımız işlere güveniyorduk. Bu sefer karşımıza faklı bir tablo çıktı. Tıpkı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başına geldiği gibi bizim seçimlerimizde de hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey oldu denildi. Akıl alır gibi değil ama olacak olan bu. Bu da adalete olan inancımızı da ciddi oranda sarstı ama bizi yıkamadı. Çünkü biz böyle bir vuruşta yıkılacak bir kültürden gelmedik. Bizim demokrasiye olan inancımız hiçbir zaman bitmez."

'ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE YEPYENİ BİR YOL VAR'

"Baba evim Cumhuriyet Halk Partisi'nde yıllarca partinin neferi olarak görev yaptım" diyen Çetin, şunları söyledi:

"ATSO'da hiçbir şaibeye karışmadan kurumumu tertemiz tutarak görev yaptım. Bu güne kadar hiçbir koltuğa makama aday olmadım. Hep bir görev adamı oldum. Koltuktan güç almadım. Koltuğa değer katma gayretinde oldum. Artık biz Muratpaşa'mızda yeni şeyler söylemeye yeni projeler geliştirmeye, yenilenen gelişen umut dolu bir Muratpaşa yaratmaya talibiz. Hemşerilerimizin teveccühü ile bunu başaracağıma inanıyorum. Şimdi önümüzde yepyeni bir yol var. O yola açılan bir kapı var. Partinin ilgili kurumları o kapıyı açarsa bilgimizle, deneyimimizle bu kente ve demokrasiye olan inancımızla, halkımızın desteğiyle o yolu yürümeye Muratpaşa'da örnek bir belediyecilik modelini hayata geçirmeye talibiz."

'VİZYONUMUZU 7 TEMA ÜZERİNE İNŞA EDECEĞİZ'

"Değerlerine sahip çıkarak yenilenen bir Muratpaşa vizyonuyla yola çıkıyoruz" diyen Çetin, "Değerlere sahip çıkarak, tazelenmeye, yenilenmeye, insanlarımıza umut verecek ve Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik modeli geliştirmeye talibiz. Vizyonumuzu 7 tema üzerine inşa edeceğiz. Geçmişini ve değerlerini koruyan, geleceği yenilikçi bir bakışla inşa eden, mutlu ve huzurlu yaşam odaklı, refah ve yaşam kalitesi yüksek, sosyal belediyecilik ilkelerini benimsemiş, çevre ile uyumlu, katılımcı ve şeffaf yönetimin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışı ile yola çıkıyoruz. Bu 7 temanın altında 70 projemiz hazır" şeklinde konuştu.

DHA

Muratpaşa Aday Adayı Çetin'den, 7 Temada 70 Proje

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler