Mavi Kelebekler Rekora Gidiyor

Mavi Kelebekler Rekora Gidiyor

HENTBOL Kadınlar Süper Ligi'nin 16'ıncı haftasında evinde Görele Belediyesi'ni mağlup eden Mavi Kelebekler, oynadığı resmi maçlarda 159 gündür mağlubiyet...

HENTBOL Kadınlar Süper Ligi'nin 16'ıncı haftasında evinde Görele Belediyesi'ni mağlup eden Mavi Kelebekler, oynadığı resmi maçlarda 159 gündür mağlubiyet yüzü görmüyor.

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde 16'ıncı hafta, Konyaaltı Belediye SK - Görele Belediyesi SK maçı ile açıldı. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa sahnesinde namağlup olarak yarı final oynama hakkı kazanan Konyaaltı, ligde de mağlubiyeti unuttu. En son 159 gün önce, 5 Ekim 2022 tarihinde Kastamonu ile evinde oynadığı karşılaşmadan mağlup ayrılan Mavi Kelebekler'in o tarihten bu yana ne Süper Lig ne de Avrupa'da bileği bükülmedi. Ligde ve Avrupa'da zirve hedefiyle yoluna devam eden Konyaaltı'nda 39-30 kazandığı Görele Belediyesi karşılaşması sonrası seriyi 21 maça çıkarmanın sevinci yaşanıyor. Taraftarı önünde çıktığı Görele karşılaşmasına da hızlı başlayan Mavi Kelebekler, ilk dakikaları karşılıklı gollerle geçen maçta çok geçmeden oyun ve skor üstünlüğünü eline aldı.

Mavi Kelebekler Rekora Gidiyor

Mavi Kelebekler Rekora Gidiyor

Mavi Kelebekler Rekora Gidiyor

Mavi Kelebekler Rekora Gidiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler