Marmaris'te Kargo İle Getirilen 30 Bin Tane Boş Makaron Ele Geçirildi

Marmaris'te Kargo İle Getirilen 30 Bin Tane Boş Makaron Ele Geçirildi

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki bir kargo şirketine İstanbul'dan gönderilen gümrük kaçağı 30 bin boş makaronu almaya gelen 2 şüpheli polis tarafından suçüstü yakalandı.

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki bir kargo şirketine İstanbul'dan gönderilen gümrük kaçağı 30 bin boş makaronu almaya gelen 2 şüpheli polis tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, haklarında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatılıp, serbest bırakıldı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, tütün satışı yapan bir işletmeye kargo ile İstanbul'dan gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine kargo şirketinde önlem alındı.

Kargo şirketine gelen araçtan paketler indirilmeye başlandığını sırada, içinde gümrük kaçağı makaronların bulunduğu 3 koliyi amaya gelen şüpheliler A.G. (39) ve Y.Y.(38) gözaltına alındı. Kargo şirketinin arka kısmındaki odada açılan kolilerden toplam 30 bin adet boş makaron olduğu belirlendi. Gümrük kaçağı olduğu belirlenen makaronlar imha edilmek üzere Marmaris İlçe Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildi. Marmaris İlçe merkezindeki tütün ve tütün mamulleri satışı yapan bir işletmede çalıştığı öğrenilen A.G. ve Y.Y. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatılıp, serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler