Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden Kenan Keleşli ve Mikail Demir tutuklandı. Evde yapılan aramada ise 131 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ve  37 bin 200 TL ele geçirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çolaklı Mahallesi turizm bölgesinde bazı kişilerin yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı KOM Timi ve Çolaklı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından araştırma başlatıldı. Yapılan araştırma, teknik ve fiziki takip sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Kenan Keleşli, Mikail Demir, B.D. ve İ.H.A.'nın geçen salı günü Çolaklı Mahallesi'nde bir evde buluştukları tespit edildi.

EVE BASKIN YAPILDI

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı sonrasında eve baskın yapan jandarma ekipleri Kenan Keleşli, Mikail Demir, B.D. ve İ.H.A.'yı gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 131 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, hassas terazi, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 37 bin 200 TL ele geçirildi.

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler parmak izi ve sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından sorgusu yapılan şüphelilerden Kenan Keleşli ve Mikail Demir sevk edildikleri sulh ceza hakimi tarafından tutuklanırken, B.D. ve İ.H.A. tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler