Manavgat'ta Kaçak Sigara Ve Tütün Operasyonu

Manavgat'ta Kaçak Sigara Ve Tütün Operasyonu

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 milyon 50 bin lira değerinde kaçak tütün, sigara, elektronik sigara...

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 milyon 50 bin lira değerinde kaçak tütün, sigara, elektronik sigara ve makaron ele geçirildi.

Manavgat'ta bazı kişilerin kaçak tütün ve sigara sattığı bilgisi üzerine cumhuriyet başsavcılığının talimatı doğrultusunda jandarma ekipleri tarafından araştırma başlatıldı. Yapılan çalışma sonucunda R.A.'nın kaçak tütün, sigara, makaron depoladığı ve sattığı belirlendi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüpheliye ait 2 iş yeri, 2 ev, 3 depo ve bir araçta Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından arama yapıldı. Bunun sonucunda 976 kilogram kıyılmış tütün, 2 bin 500 doldurulmuş makaron, 750 bin boş makaron, 230 kilogram nargile tütünü, 85 elektronik sigara, 55 şişe elektronik sigara likidi, 170 paket elektronik sigara kiti, 2 bin 650 sökülmüş bandrol ele geçirildi. Aramalar sırasında şüphelinin depo olarak kullandığı yerlerin ruhsatının olmadığının tespit edilmesi üzerine buralarda bulunan bandrollü orijinal 800 kilogram kıyılmış tütün ile 2 milyon boş makarona da el konuldu. Operasyonda ele geçirilen kaçak ürünlerin değerinin 3 milyon 50 bin lira olduğu belirtildi. Şüpheli R.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

VİDEO

FOTOĞRAFLI

Manavgat'ta Kaçak Sigara Ve Tütün Operasyonu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler