Manavgat'ta Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

Manavgat'ta Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda piyasa değeri 1 milyon 520 bin lira olan 4 bin 773 adet gümrük kaçağı parfüm...

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda piyasa değeri 1 milyon 520 bin lira olan 4 bin 773 adet gümrük kaçağı parfüm ile bir miktar kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirildi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgelerinde gümrüksüz ve satışı yasak olan ürünlere yönelik çalışmalarını sürdürdü. Manavgat'ta 2 ayrı işletmede gümrük kaçağı parfüm, kaçak sigara ve satışı yasak olan elektronik sigara satıldığı, perakende olarak piyasaya sürüldüğü bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Yapılan araştırmanın ardından Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda H.A. ve A.J.K.'nin iş yerlerine baskın düzenlendi ve arama yapıldı. Arama sonucunda her iki iş yerinde toplam 4 bin 773 kaçak parfüm, 392 paket kaçak sigara ve 142 satışı yasak olan elektronik sigara bulundu. Ele geçirilen ürünlerin toplam piyasa değerinin 1 milyon 520 bin lira olduğu belirtildi. Şüpheliler H.A. ve A.J.K. hakkında adli işlem yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Manavgat'ta Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

Manavgat'ta Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler