Manavgat Pazarcılar Odası Yeni Başkanı Mehmet Doğan

Manavgat Pazarcılar Odası Yeni Başkanı Mehmet Doğan

MANAVGAT Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası 6'ncı olağan genel kurulunda 1527 geçerli oyun 859'unu alan Mehmet Doğan, mevcut başkan Sami Dursun Doğan'ı 191 oyla geçti.

MANAVGAT Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası 6'ncı olağan genel kurulunda 1527 geçerli oyun 859'unu alan Mehmet Doğan, mevcut başkan Sami Dursun Doğan'ı 191 oyla geçerek odanın yeni başkanı oldu.

Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası genel kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan heyetinin seçilmesinin ardından yönetim ve denetim kurulları faaliyet raporları okundu ve ibra edildi. 4 yıllık tahmini bütçenin onaylanmasının ardından sırasıyla kongreye katılan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan adayları Sami Dursun Doğan ve Mehmet Doğan konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından geçilen seçimde 1715 üyeden 1542'si oy kullandı. Geçerli 1527 oyun 859'unu alan Mehmet Doğan, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası'nın yeni başkanı seçildi. Seçim sonucunun açıklanması ile Mehmet Doğan'ı omuzlarına alan taraftarları seçim galibiyetini büyük coşku ile kutladı.

 

Manavgat Pazarcılar Odası Yeni Başkanı Mehmet Doğan

Manavgat Pazarcılar Odası Yeni Başkanı Mehmet Doğan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler