Manavgat OSB'de Sorunlar Çözüldü

Manavgat OSB'de Sorunlar Çözüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kurulacak olan organize sanayi bölgesi (OSB) için bütün işlemler tamamlandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kurulacak olan organize sanayi bölgesi (OSB) için bütün işlemler tamamlandı. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, "İlçemizin yıllardır beklediği organize sanayi bölgesi nihayet gerçekleşiyor. OSB'nin yasal işlemleri tamamlandı" dedi.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, ilçede 1996 yılında dönemin Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetimi tarafından başlatılan ve önceki dönem MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ın büyük gayretleriyle ilçeye OSB kurulması konusunda başlatılan çalışmaların sonuçlandığını söyledi.

Manavgat OSB'nin kenarlarına yapılma zorunluluğu getirilen 50 metrelik koruma bandının yapılan yeniden inceleme sonucunda 5 metreye çekildiğini belirten Başkan Ahmet Ali Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hükümetimiz, Manavgat'ımıza büyük değer katacak olan organize sanayi bölgemizin faaliyete geçebilmesi için gerekli bütün izinleri verdi. Organize sanayi bölgemiz tam kapasite ile faaliyete geçtiğinde en az 3 bin kişi istihdam edilecek ve Manavgat ile ülkemiz ekonomisine her yıl milyarlarca liralık katkı sağlayacak. Manavgat OSB yatırımı esnafımıza ve ilçemize büyük değer katacak" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler