'la Bohème' Bu Sezon Son Kez Sahnede

'la Bohème' Bu Sezon Son Kez Sahnede

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, kasım ayında prömiyerini gerçekleştirdiği ve kapalı gişe sahnelenen Puccini'nin "La Bohème" operasını 14 Mart Salı akşamı...

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, kasım ayında prömiyerini gerçekleştirdiği ve kapalı gişe sahnelenen Puccini'nin "La Bohème" operasını 14 Mart Salı akşamı saat 20.00'de bu sezon son kez sahneleyecek.

Rejisör Yiğit Günsoy tarafından sahneye konulan "La Bohème" operasında Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestrasını şef İbrahim Yazıcı yönetirken, eserde başkemancılığı Fahrettin Arda üstlenecek. Konusu 1830'lu yıllarda geçen operanın dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Gülden Sayıl, ışık tasarımı Mustafa Eski imzasını taşıyor. Tek ara ile sahnelenen 4 perdelik eserde Antalya Devlet Opera ve Balesi korosu şef Mahir Seyrek, çocuk korosu ise Sinem Ulusoy tarafından çalıştırıldı.

Konusu Paris'te geçen ve nakışçı bir kadın olan Mimi ile şair Rodolfo arasındaki aşk üzerine odaklanan eserde "Rodolfo" rolünü Burak Pektaş, "Mimi" rolünü Nurdan Küçükekmekçi, "Marcello" rolünü Serhat Konukman, "Musetta" rolünü Serap Demirhan Işık, "Colline" rolünü Şafak Güç, "Schaunard" rolünü Ümit Burak Tekinay, "Benoit" rolünü Onur Alpaslan, "Alcindoro" rolünü Toygarhan Atuner, "Parpignol" rolünü Cüneyt Erdoğan, "Gümrük Çavuşu" rolünü Emre Aytekin ve Yalçın Ünsal canlandıracak.

Eserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek.

FOTOĞRAFLI

'la Bohème' Bu Sezon Son Kez Sahnede

'la Bohème' Bu Sezon Son Kez Sahnede

'la Bohème' Bu Sezon Son Kez Sahnede

'la Bohème' Bu Sezon Son Kez Sahnede

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler