Konyaaltı'nda Yüzme Yarışı Nefesleri Kesecek

Konyaaltı'nda Yüzme Yarışı Nefesleri Kesecek

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve 8 ülkeden 400 sporcunun katılacağı, "Uluslararası Antalya An Aqua Swimming Race" yüzme...

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve 8 ülkeden 400 sporcunun katılacağı, "Uluslararası Antalya An Aqua Swimming Race" yüzme yarışı yarın saat 09.00'da başlayıp, gün boyu kıyasıya mücadelelere sahne olacak. Yarışlara Manş Denizi'ni en hızlı geçen kadın yüzücü Bengisu Avcı da katılacak.

Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği "Uluslararası An Aqua Swimming Race" yüzme yarışının ikincisini düzenliyor. 25 Kasım Cumartesi (yarın) Konyaaltı Belediyesi önünden startı verilecek yarışta 8 ülkeden 400 sporcu mücadele edecek. Etkinlik programına göre, saat 09.00'da 1500 metre yarışının, 09.10'da ise 3000 ve 4500 metre yarışının startı verilecek. 09.00 ve 09.10'da başlayan yarışlarda dereceye giren sporcular 13.30'da düzenlenecek ödül töreniyle ödüllerini alacak. Saat 18.00'de düzenlenecek gece etabıyla etkinlik sona erecek.

GÖRSEL ŞÖLEN OLUŞACAK

Saat 18.00 itibariyle başlayacak olan gece yarışı etabı görsel bir şölen yaşatacak. Sporcuların üzerinde yer alan ışıklı balonlar gece karanlığında bir ışık resitali sunarken, öte yandan da sporcuların can güvenlikleri için bir önlem olarak yarışmada yerini alacak. Yarışların oldukça heyecanlı geçeceğini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tüm vatandaşları bu renkli yarışları izlemeye davet etti.

DHA

Konyaaltı'nda Yüzme Yarışı Nefesleri Kesecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler