Konyaaltı Zabıtası'ndan örnek davranış

Konyaaltı Zabıtası'ndan örnek davranış

Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, pazar yerinden buldukları 15 gram ağırlığındaki altın kolyeyi sahibine ulaştırdı.

Konyaaltı Belediyesi, zabıta ekipleri Altınkum Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde denetim yaptıkları sırada yerde altın bir kolye buldu. Ekipler, buldukları altın kolyeyi emanete aldı. Bir süre sonra ise Hazal Uğur, adındaki bir vatandaş Konyaaltı Belediyesi ekiplerine başvurarak, pazar yerinde kolyesini kaybettiğini söyledi.

Ekipler, kolyenin Hazal Uğur'a ait olup almadığını teyit ettikten sonra, yaklaşık 15 gram ağırlığındaki altın kolyeyi sahibini teslim etti. Pazar alışverişi sırasında kolyesini düşürdüğünü farkeden Hazal Uğur, "Hemen pazar yerine dönerek, alışveriş yaptığım noktaları gezdim. Fakat kolyemi bulamadım. Pazar yerindeki Konyaaltı Belediyesi zabıta noktasına giderek, zabıta arkadaşlara durumu anlattım. Kolye ile ilgili bana sorular sordular. Benim olup olmadığını kesinleştirdikten sonra kolyemi verdiler. Kolyem benim için çok değerliydi. Çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN'DAN ZABITAYA TEBRİK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'de kolyeyi bulan zabıta memuru Kemal Tunca'yı örnek davranışından dolayı tebrik etti. Başkan Esen, "Bizler vatandaşımız için hizmet yapıyoruz. Zabıta arkadaşlarımız pazar yerlerinin denetimlerini yaparken, böyle bir olayla karşılaşmış. Bu davranışlarından ve çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler