Konteyner Okul Çalışması Tamamlandı

Konteyner Okul Çalışması Tamamlandı

DEPREM bölgesine güneş enerjili konteyner okullar yaparak bölgedeki okul ihtiyacını karşılayan Şehit Özcan Şenol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret...

DEPREM bölgesine güneş enerjili konteyner okullar yaparak bölgedeki okul ihtiyacını karşılayan Şehit Özcan Şenol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Meslek liseleri ülkemizin milletimizin en zor zamanlarında çok önemli ihtiyaçlara da cevap vermek suretiyle milletimize faydalar sağlıyor" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deprem bölgesine güneş enerjili konteyner okullar üreten Şehit Özcan Şenol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Kepez Belediyesi'nin de katkı sunduğu konteyner okul üretimini inceleyen Başkan Tütüncü'ye ziyaretinde Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz ve Okul Müdürü Hüseyin Tarakçı eşlik etti. Depremden etkilenen okullarda öğrenim gören öğrencilerin eğitimle buluşmalarına imkan sağlamak için konteyner üreten öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. Yapımı devam eden konteynerleri gezen ve meslek liselerinin önemine değinen Başkan Tütüncü, "Şehit Özcan Şenol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bizim gençlerimize meslek ve sanat edindirme bakımından özel nitelikli bir eğitim veren bir kurum olsun diye başladığımız bir çalışmaydı. O hayallerimiz gerçekleşti ve bu meslek lisemizi Kepez'e, Kepezli hemşehrilerimize Antalya'nın gençlerine armağan ettik" diye konuştu.

MESLEK LİSELERİNDEN BÜYÜK FAYDALAR

"Pandemi döneminde gördük ki; bu okullar aynı zamanda ülkemizin milletimizin en zor zamanlarında çok önemli ihtiyaçlara da cevap vermek suretiyle aslında bugün de milletimize faydalar sağlıyor" diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, "İşte bu özelliği şimdi de deprem zamanında da gördük. Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, öğretmenlerinin, okul müdürlerinin öncülüğünde deprem bölgesine konteynerler üretiyor. Deprem bölgesindeki kentlerimize bu konteynerler okul oluyor. Öğrencilerimiz her gün burada iki tane konteyner üretiyor ve deprem bölgesine hep birlikte gönderiyoruz" dedi.

KEPEZ'DEN TAM DESTEK

Şehit Özcan Şenol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Tarakçı da Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan deprem felaketinin ilk gününden itibaren öğretmen ve öğrencilerle beraber deprem bölgesine yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Başkan ütüncü'nün okula büyük katkılar sunduğunu belirten Tarakçı, "Bugün bu okulda bacalar tütüyor. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz çalışıyor. Bir nebze olsun, ne faydamız olursa bu bizim için büyük bir mutluluk. Kepez Belediyemize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu alanla ilgili vincinden yer çalışmasına kadar her türlü alanda okulumuza çok büyük katkılar sundular" diye konuştu.

Konteyner Okul Çalışması Tamamlandı

Konteyner Okul Çalışması Tamamlandı

Konteyner Okul Çalışması Tamamlandı

Konteyner Okul Çalışması Tamamlandı

Konteyner Okul Çalışması Tamamlandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler