Kıyılar amatör balıkçılara kaldı

Kıyılar amatör balıkçılara kaldı

Hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte sahillerde denize giren kişi sayısı azaldı. Plajların boşalması ile kıyılara amatör balıkçılar akın etmeye başladı.

Antalya'nın Demre ilçesindeki Çayağzı Limanı'na amatör balıkçılar akın etti. Çayağzı Plajı ve mendireğin her yerini amatör balıkçılar doldurdu. Hava sıcaklığının birçok yerde çok azalmasına rağmen, Demre'de hava sıcaklığı öğle saatlerinde 24 dereceye kadar çıktı. Denizin sakin, havanın açık olmasını da fırsat bilen birçok Demreli, kıyılara akın etti.

Öğle saatlerinden ikindiye kadar denize olta atan amatör balıkçılar sofralarına götürecek balığı yakaladı. Ayrıca denizin kıyısında temiz ve güneşli havanın tadını çıkaran balık tutanlarının koronavirüs kurallarına uydukları görüldü.

"DENİZ KIYISINI TERCİH ETTİK"

Demreli vatandaş, "Hava çok güzel. Bu güzel havada sokakta olmak yerine deniz kıyısını tercih ettik. Akşam soframıza götüreceğimiz balığı tuttuk. Sokakta gezmektense, deniz kıyısında balık tutmak sağlık açısından, koronavirüsten korumak açısından da çok güzel" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler