Kitabını ampute milli futbolcular için imzaladı

Kitabını ampute milli futbolcular için imzaladı

Yazar Fatih Tuncay, Antalya'nın Kemer ilçesinde kamp yapan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı'nı ziyaret etti. Tuncay, milli takım yetkilileri ve futbolcularla bir araya gelerek, kitabını imzaladı.

yazar-fatih-tuncay-yeni-kitabi-efsane-futbol-takimicikar-cikmaz-turkiye-ampute-futbol-takimini-kemerde-kamp-yaptigi-otelde-ziyaret-etti.jpgTürkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Teknik Direktör Osman Çakmak, antrenör Fatih Karakuş ve milli futbolcularla bir araya gelen Fatih Tuncay, kitabını teknik heyet ve futbolcular için imzalayıp, Teknik Direktör Osman Çakmak'a da yazdıklarını okudu. Ampute Milli Futbol Takımı, yazar Fatih Tuncay'ın oğlu Kubilay için imzalı milli forma hediye etti.

Fatih Tuncay, "İnsanlar futboldan her geçen gün uzaklaşıyor, soğuyor. Halbuki Türk futbolu Metin Oktay'ları, Can Bartu'ları, Baba Hakkı'ları, Cemil Usta'ları tanıdı. Dostluğu, paylaşmayı, güzel ahlakın kazanmaktan daha önemli olduğunu onlardan ve onlar gibi birçok sporcudan gördü. Tam bunlar unutuldu, geride kaldı derken, 2017'de zorlukları başararak Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı'mız her şeyi tersine çevirdi. Türk milletinin yüreğine kazındılar. Onların başarıları ve azimleri bu kitabı yazmamda bana ilham oldu. Onlar benim efsane futbol takımım. Davranışları ile daima örnek olan kahramanlarımız Osman Çakmak, Fatih Karakuş ve diğer futbolcularımız bu kitapla umarım nesilden nesile aktarılırlar. Ayrıca bu kitabı okuyacak herkes, hayatın ve futbolun güzelliklerini yaşayacak. Annelere, babalara, eğitimcilere, öğrencilere kısacası herkese bu kitabımı tavsiye ediyorum, güzellikleri birlikte yaşamak için" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler