Kepez'in Kütüphanelerini Öğrenciler Sevdi

Kepez'in Kütüphanelerini Öğrenciler Sevdi

Kepez Belediyesi'nin mahallelerine kazandırdığı semt kütüphanelerini, öğrenciler sevdi.

Kepez Belediyesi'nin mahallelerine kazandırdığı semt kütüphanelerini, öğrenciler sevdi. Öğrenciler, semt kütüphanelerinde hem kitap okuyor hem de sessiz ve sakin bir ortamda ders çalışma imkanı buluyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve onların okul başarısını artırmak amacıyla ilçesine 22 kütüphane kazandırdı. Kepezli öğrenciler, hizmete giren diğer kütüphanelerde olduğu gibi geçen aylarda kapılarını açan Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi ile Yahya Kemal Kütüphanesi'ni de yoğun bir şekilde kullanıyor.

DERS ÇALIŞMAYI MOTİVE EDİYOR

Öğrenciler, sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında hizmet veren ve 7 gün açık olan Kepez'in kütüphanelerinde sessiz ve sakin bir ortamda, referans kitaplardan faydalanarak derslerine çalışabiliyor.

YÜKSELİŞ'E CAHİT ZARİFOĞLU KÜTÜPHANESİ

Şair Cahit Zarifoğlu'nun isminin verildiği kütüphane, Dokuma Semtindeki Yükseliş Mahallesi'ne kazandırıldı. Tek katlı kütüphanenin, 200 metrekare kullanım alanı ve 15 bine yakın kitap kapasitesi bulunuyor. Çevresinde yeşil alan düzenlemesi yapılan Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi'nin girişine engeli bireyler için rampa inşa edildi.

ALTINOVA'YA YAHYA KEMAL KÜTÜPHANESİ

Yahya Kemal Kütüphanesi ise Altınova Orta Mahalle'de 300 metrekare alan üzerine inşa edildi. Öğrencilerin ders çalışabileceği şekilde tasarlanan kütüphanenin 20 bin kitap kapasitesi bulunuyor. Yahya Kemal Kütüphanesi, bölgedeki çocukların kitapla buluşması ve onlara ders çalışabilecekleri sakin bir ortam sunması bakımından önemli bir eser oldu.

DHA

Kepez'in Kütüphanelerini Öğrenciler Sevdi

Kepez'in Kütüphanelerini Öğrenciler Sevdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler