Kepez'in Ekipleri Deprem Bölgesi İçin Yolda

Kepez'in Ekipleri Deprem Bölgesi İçin Yolda

ANTALYA'nın Kepez Belediyesi, Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde yaşanan ve 10 ilin etkilendiği deprem bölgesindeki arama kurtarma ve yardım çalışmalarına...

 

 

ANTALYA'nın Kepez Belediyesi, Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde yaşanan ve 10 ilin etkilendiği deprem bölgesindeki arama kurtarma ve yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla bünyesindeki iş makinelerini, arazi ve sağlık araçları ile sağlık ve arama kurtarma ekiplerini bölgeye gönderdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AFAD emrinde çalışacak belediye ekiplerini yol açıklığı, güç ve kuvvet dilekleriyle bölgeye uğurladı.

Kepez Belediyesi, depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasının ardından, arama kurtarma ve yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye koştu. Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde yaşanan ve 10 ilin etkilendiği deprem bölgesindeki arama kurtarma ve yardım çalışmalarına destek için bölgeye ekskavatör, kamyon, çift kabin arazi araçları transit, tır, sağlık tırı, kepçe, sağlık ekibi ve arama kurtarma ekibi gönderildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye ekiplerini, "Allah yolunuzu açık etsin. Rabbim hepimize güç, kuvvet versin" diyerek, dualarla uğurladı.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK VERECEK

Bütün Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Çok fena bir Pazartesi sabahına uyandık. Cenab-ı Allah daha beterinden korusun. Pazarcık merkezli bu 7.7 şiddetindeki deprem 10 ayrı ilimizde çok büyük tahribatlar meydana getirdi. Türkiye sabah 05.00'dan itibaren çok büyük bir birlik ve beraberlik ruhuyla bambaşka bir dayanışma ve yardımlaşma örneğini de ortaya koydu" dedi.

Başkan Tütüncü, yardım ekiplerinin hızlıca hazırlanıp bölgeye gönderildiğini belirterek, "Bu tip afetlerde ilk önce arama ve kurtarma çalışmaları öncelik arz ediyor. Bu sebepten dolayı arama ve kurtarma ekiplerine destek verecek, Kepez Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz araç gereçleriyle, iş makineleriyle, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları tamamlanana kadar, hayat normale dönene kadar hizmet etmek üzere bölgeye gidiyor" şeklinde konuştu.

Kepez Belediyesi'nin sosyal yardımlarla da alakalı her türlü önlem ve tedbirleri aldığını ve bir yardım kampanyası başlattığını belirten Başkan Tütüncü, şöyle konuştu;

FOTOĞRAFLI

 

Kepez'in Ekipleri Deprem Bölgesi İçin Yolda

Kepez'in Ekipleri Deprem Bölgesi İçin Yolda

Kepez'in Ekipleri Deprem Bölgesi İçin Yolda

Kepez'in Ekipleri Deprem Bölgesi İçin Yolda

Kepez'in Ekipleri Deprem Bölgesi İçin Yolda

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler