Kepez'de Yürekleri Isıtan Bağış

Kepez'de Yürekleri Isıtan Bağış

KEPEZ'de depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına kendi ısıtıcısını getirerek bağışlayan çocuğa teşekkür eden Başkan Hakan Tütüncü,...

 

 

KEPEZ'de depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına kendi ısıtıcısını getirerek bağışlayan çocuğa teşekkür eden Başkan Hakan Tütüncü, "Minik kalpler kocaman yardımlar yapıyor. Ne kadar büyük bir alicenaplık. Biz bu kadar büyük bir milletiz" dedi.

Kepez Belediyesi ve Kepez Vakfı iş birliğiyle "Haydi Antalya. Gün Birlik Günü" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destekler sürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de kampanyanın ilk gününde yardımların toplandığı Kepez Vakfı'nı ziyaret etti. Başkan Tütüncü, yardım toplama merkezinde çalışan ekibe ve depremzedelere ulaştırılması için gücünün yettiğince destek olmak isteyen vatandaşlara teşekkür etti. Depremzedeler için yardımların toplandığı merkezde duygu dolu anlar da yaşandı. Bir çocuk kendi ısıtıcısını depremzedelere gönderilmesi için bağışladı. Çocuğun elini tutarak teşekkür eden, duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Tütüncü, "Minik kalpler kocaman yardımlar yapıyor. Az önce de bunu gördük. Küçük bir delikanlımız kendi ısıtıcısını almış getirmiş, ne kadar büyük bir alicenaplık. Biz bu kadar büyük bir milletiz" dedi.

KEPEZ'DE KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

FOTOĞRAFLI

 

 

Kepez'de Yürekleri Isıtan Bağış

Kepez'de Yürekleri Isıtan Bağış

Kepez'de Yürekleri Isıtan Bağış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler