Kepez'de yeni yılın ilk sergisi açıldı

Kepez'de yeni yılın ilk sergisi açıldı

Kepez Belediyesi DokumaPark Modern Sanatlar Galerisi, yeni yılın ilk sergisinde üç farklı sanatçının eserlerini sanatseverlerle buluşturdu. Başkan Hakan Tütüncü, sergiyi açılışın sürpriz konuğu tekir cinsi kedi ile gezdi.

Kepez Belediyesi'nin, 4 ayrı salonuyla kentin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sunan DokumaPark Modern Sanatlar Galerisi'nde, ressam ve akademisyen Oğuz Yurttadur'un 'Yolculuk',  heykel sanatçısı Selin Aral'ın 'Karın Ağrısı' ve ressam Mehmet İçöz'ün 'Günlük' isimli sergileri, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Koronavirüs (Covid -19) pandemisi tedbirleri  alınarak gerçekleştirilen açılışta konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üç sanatçının birbirinden kıymetli eserlerinin yer aldığı serginin, Antalyalıları güzel bir estetikle buluşturacağını söyledi. Salgın sürecinde kültür ve sanat etkinliklerini düzenlemede sınırlı şekilde hareket ettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü, "Galerimiz, salgının en zor günlerinde sanatçılarımıza destek olma ve onları sanatseverlerle buluşturma, şehre ihtiyaç duyduğu estetik duyguları sunan bir mekân olarak faaliyetine devam etme konusunda büyük bir titizlik gösterdi" dedi.

SERGİDE SÜRPRİZ KONUK

Başkan Tütüncü, konuşmasından sonra sanatçılarla sergiyi gezerek, eserler hakkında bilgi. DokumaPark'ın sakinlerinden tekir cinsi kedi de açılışın sürpriz konuğu oldu. Sevimli kedi, Tütüncü'ye sergiyi gezerken eşlik etti. Sergi 26 Şubat'a kadar gezilebilecek.

kepezbelediyesi-dokumapark-modern-sanatlar-galerisi-yeni-yilin-ilk-sergisinde-uc-farkli-sanatcinin-eserlerini-sanatseverlerle-bulusturdu-baskan-hakan-tutuncu-sergiyi-acilisin-surpriz-konugu-tekir-cinsi-kedi-ile-gezdi.jpg

kepezbelediyesi-dokumapark-modern-sanatlar-galerisi-yeni-yilin-ilk-sergisinde-uc-farkli-sanatcinin-eserlerini-sanatseverlerle-bulusturdu-baskan-hakan-tutuncu-sergiyi-acilisin-surpriz-konugu-tekir-cinsi-kedi-ile-gezdi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler