Kepez, girişimci kadınları bekliyor

Kepez, girişimci kadınları bekliyor

Kepez Belediyesi, 6 - 13 ve 20 Ağustos tarihlerinde Sakarya Bulvarı'nda bulunan Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi'nde 'Bende girişimci olmak istiyorum' diyen kadınlara kapılarını aralayacak. 

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, geçen günlerde kooperatiflere ve emeğini ekonomik bir değere dönüştürmeyi hedefleyen kadınlara yönelik 5 ana başlıkta 'Kadın Kooperatifleri Destek Paketi'ni açıklamıştı.

Kadın girişimci ve kooperatiflerin desteklenmesini hedeflendiği bu çalışma kapsamında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, kadın kooperatifleri destek paketi ve girişimcilere yönelik yapılacak olan bilgilendirme çalışması görüşüldü.

KEPEZ, GİRİŞİMCİ KADINLARI BEKLİYOR

Kepez Belediyesi, toplantıda alınan kararla 6 - 13 - 20 Ağustos tarihlerinde Sakarya Bulvarı'ndaki AKMEK'teki Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi'nde 'Bende girişimci olmak istiyorum' diyen kadınlara kapılarını aralayacak. Belirtilen tarihlerde saat 14.00 ile 16.00 arasında kadınlar ağırlayacak ve Kepez Belediyesi, girişimcilerin hayallerinin peşinden koşmasına fırsat sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler