Kemer Belediyesi'nden ihtiyaç evine destek

Kemer Belediyesi'nden ihtiyaç evine destek

Türk Kadınlar Birliği Derneği Kemer Şube Sekreteri Ayşegül Akbaba, Kemer Belediyesi'nin desteği sayesinde önceden haftada bir gün açık olan ihtiyaç evinin, şu an 5 gün faaliyette olduğunu kaydetti. Akbaba, "En büyük destekçimiz Kemer Belediyesi" dedi.

Ayşegül Akbaba, dernek olarak Kemer'de ihtiyaç evi kurduklarını, daha önce haftada bir gün çalıştıklarını, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun haftanın 5 günü faaliyette olması teklifi üzerine bunu kabul ettiklerini söyledi.

Haftanın 5 günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında faaliyette olduklarına değinen Akbaba, “Başkanımız bize bir personel desteği sağladı. Hafta içi her gün belirlediğimiz saatler arasında açık. Burada toplanan eşyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Büyük ve ağır eşyalar için Kemer Belediyesi bize araç desteği de sağlıyor" dedi.

İhtiyaç evinde toplanan eşyaların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade eden Akbaba, “İhtiyaç durumunu zaman zaman suistimal edenler oluyor, ama biz gerçek ihtiyaç sahiplerine eşyalarımızı ulaştırıyoruz. Derneğe gelemeyen vatandaşlara kendi imkanlarımızla evlerine götürüyoruz. Pandemi döneminde ihtiyaç sahipleri artmaya başladı. Bu zorlu dönemde insanların çok fazla eşyaya ve kıyafete ihtiyacı oluyor. Biz de bunları elimizden geldiği kadar gidermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Akbaba, ihtiyaç sahibi insanlara ve derneğe yaptığı katkılardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler