Kaymakam Şahin, Şampiyon Atatürk Anadolu Lisesi'ni Kutladı

Kaymakam Şahin, Şampiyon Atatürk Anadolu Lisesi'ni Kutladı

DENİZLİ'de yapılan Okul Sporları Genç Erkekler Voleybol Bölge Finalleri'nde şampiyon olan Atatürk Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Serik Kaymakamı...

 

 

DENİZLİ'de yapılan Okul Sporları Genç Erkekler Voleybol Bölge Finalleri'nde şampiyon olan Atatürk Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve protokolü ziyaret etti.

2022-2023 Okul Sporları Sezonu Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği turnuvasında Antalya il birincisi sonrasında ise bölge şampiyonu olan Atatürk Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı'nın oyuncuları ve antrenör Zeynep Yavuz" Kaymakam Cemal Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Serik İlçe Milli Eğiti Müdürü İkram Ekiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Merkez Mahallesi Muhtarı Zafer Korkmaz, Okul Müdürü Musa Karaşahin, Müdür Yardımcısı Erdoğan Ateş, Rehber Öğretmen Abdullah Kozan da katıldı.

Kaymakam Cemal Şahin, elde ettikleri başarıdan dolayı olan Atatürk Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı'nı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Kaymakam Şahin, Şampiyon Atatürk Anadolu Lisesi'ni Kutladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler