Kadın Liderler Antalya'da Buluşuyor

Kadın Liderler Antalya'da Buluşuyor

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) ev sahipliğinde, "Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Çevre ve Kültür Politikaları: Akademi Buluşması-3 Antalya Çalıştayı"...

 

 

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) ev sahipliğinde, "Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Çevre ve Kültür Politikaları: Akademi Buluşması-3 Antalya Çalıştayı" düzenleniyor.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen iklim, bilim ve kadın konulu, "Yerel Yönetimler ve Kadın Liderler Çevre ve Kültür Politikaları: Akademi Buluşması'nın 3'ncüsü AÜ ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Etkinlik, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Türkiye'nin farklı üniversitelerinde görev yapan 30'un üzerinde kadın rektör ve rektör yardımcısının katılımıyla gerçekleşecek.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ, YEŞİL KAMPÜSLER, YENİLEBİLİR ENERJİ

Program yarın 5 yıldızlı bir otelde saat 14.00'de açılış töreniyle başlayacak. "İklim, Bilim ve Kadın" başlıklı Çalıştayda "Yeşil Şehirler ve Yeşil Kampüsler, İklim Değişikliği ile Mücadele, Çağımızda Tarım ve Gıda Güvenliği, Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji" konularına ilişkin görüş alışverişinde bulunulacak. İki gün devam edecek çalıştayın ardından Antalya'nın tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtımı ve AÜ kampüs turu gerçekleştirilecek.

REKTÖR ÖZKAN: KADINLARA ÖNEMLİ BİR GÖREV DÜŞÜYOR

FOTOĞRAFLI

 

Kadın Liderler Antalya'da Buluşuyor

Kadın Liderler Antalya'da Buluşuyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler