Jandarma Zehir Tacirini Uyuşturucu İmal Ettiği Laboratuvarda Yakaladı

Jandarma Zehir Tacirini Uyuşturucu İmal Ettiği Laboratuvarda Yakaladı

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imalatı yapıldığı ihbarı üzerine Kepez ilçesinde bir eve operasyon düzenledi.

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imalatı yapıldığı ihbarı üzerine Kepez ilçesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda uyuşturucu, laboratuvar malzemeleri ele geçirildi, 1 kişi yakalandı.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti'ne yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü, MİT Bölge Başkanlığı ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışmalarda, Kepez ilçesinde bir evde uyuşturucu imalatı bilgisi alındı.

Jandarma ekipleri, Kepez ilçesinde H.A. isimli zanlının kiraladığı evde laboratuvar kurduğu ve skunk bitkisi yetiştirdiğini tespit edip operasyon düzendi. Adrese yapılan baskın ve aramalarda 2 ayrı uyuşturucu madde laboratuvarı, 11,4 kilogram skunk maddesi ve 215 kök skunk bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili zanlı H.A., "Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti" suçundan gözaltına alındı.

VİDEO

FOTOĞRAFLI

Jandarma Zehir Tacirini Uyuşturucu İmal Ettiği Laboratuvarda Yakaladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler