Jandarma Okul Çevrelerini Denetledi

Jandarma Okul Çevrelerini Denetledi

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent genelinde 2 bin 705 personelin katılımıyla okul çevrelerinde denetim yapıldı.

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent genelinde 2 bin 705 personelin katılımıyla okul çevrelerinde denetim yapıldı. Denetimlerde araması olan 11 şüpheli yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okul çevrelerinde çocuk ve gençlerin korunması amacıyla denetim uygulaması yapıldı. Kent genelinde 1170 ayrı noktada gerçekleştirilen denetimlere 890 ekiple 2 bin 705 personel katıldı. Jandarma ekipleri, 1254 okul çevresi ve buraların yakınlarında bulunan alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan iş yerleri ile 2 bin 394 umuma açık yer ve park bahçe, 506 metruk binayı denetledi. Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada 19 bin 070 kişinin kimlik kontrolü yapılırken, çeşitli suçlardan araması bulunan 11 şüpheli yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin okulların açık olduğu dönem içerisinde, çocuk ve gençleri korumak için denetimleri sık sık tekrarlayacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Jandarma Okul Çevrelerini Denetledi

Jandarma Okul Çevrelerini Denetledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler