İtfaiyecilerden Vali Yazıcı'ya Ziyaret

İtfaiyecilerden Vali Yazıcı'ya Ziyaret

İTFAİYE Teşkilatı'nın kuruluşunun 308'nci yılı ve İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye...

İTFAİYE Teşkilatı'nın kuruluşunun 308'nci yılı ve İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa ve itfaiyecilerden oluşan heyeti kabul etti. Ziyarette konuşan Vali Yazıcı, "İnsanlarımız, ormanlarımız ve hayvan dostlarımız için tüm yüreğini ortaya koyan itfaiye personelimizin İtfaiyecilik Haftası'nı kutluyorum" dedi.

İtfaiyecilik Haftası münasebetiyle Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa, Yangın Müdahale Şube Müdürü Hidayet Yıldırım ve itfaiyecilerden oluşan heyeti makamında kabul etti. Misafirleriyle yakından ilgilenen Vali Yazıcı, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

OKULUNU OKUMUŞ HEVESLİ GENÇLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa, "Toplamda 698 çalışanımız 45'de istasyonumuz var. Önümüzdeki hafta Elmalı Akçay'da ve Kaş'ta 2 istasyon açacağız. Antalya'da 54 farklı ilden gelen personellerimiz var. Okulunu okumuş ve hevesli olan gençlerimizi seçtik. Özellikle belirtmek isterim ki kadın çalışanlarımız çok başarılı ve istekli tüm itfaiye ekibimiz sahada canla başla çalışıyorlar" dedi.

'EN ZOR ANIMIZDA SİZ YANIMIZDASINIZ'

İtfaiye personeli olmanın çok fedakârlık gerektiren bir iş olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, "Sizler canınızı elinizde taşıyorsunuz. Bizler ve memleketimiz için büyük fedakarlıklar yapıyorsunuz. Bu yüzden iyi eğitimlerden geçmeniz ve mutlaka sahayı görmeniz gerekiyor. Yaptığınız iş, güç ve kuvvet istiyor. Çok özel bir mesleği icra ediyorsunuz. Gerçekten işinizi dünya standartlarında yapmanız lazım. Hele hele Antalya gibi bir şehirde Türkiye'nin dünyaya açılan penceresinde itfaiyemizin de dünya standartlarında olması lazım. Siz benden daha iyi biliyorsunuz ki yangında değil dakikalar saniyeler bile önemli. Hazırlıklı ve dikkatli olacağız. Bu işin ne kadar kritik bir iş olduğunu biliyorsunuz. Bizler sizlere canı gönülden güveniyoruz. Sizler en zor anlarımızda yanımızda oluyorsunuz. Allah hepinize güç kuvvet versin. İnsanlarımız, ormanlarımız ve hayvan dostlarımız için yüreğini ortaya koyan itfaiye personelimizin itfaiyecilik Haftası'nı kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

İtfaiyecilerden Vali Yazıcı'ya Ziyaret

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler