İBS Konservatuvarı Kış Dönemi Kayıtları Başlıyor

İBS Konservatuvarı Kış Dönemi Kayıtları Başlıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı kış dönemi kayıtları başlıyor.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı kış dönemi kayıtları başlıyor. 21 Ağustos ile 1 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan online ön kayıt işlemleri ile müzikseverler, konservatuvarın eğitim olanaklarından faydalanma fırsatı yakalayacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, müziğe ve sanata değer verenleri bir araya getirerek, kaliteli eğitim ve kültürel deneyimler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda 21 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı kış dönemi için ön kayıt dönemi başlıyor. Müzik tutkunları www.antalya.bel.tr adresi üzerinden online ön kayıt yapabilecek.

ENSTRÜMAN EĞİTİMİ

Enstrüman kursları kapsamında piyano, gitar, keman, bağlama, yan flüt, mandolin, viyolonsel, viyola, ud, kanun, ritim, darbuka, bendir, tef, cajon ve ney eğitimi verilecek. Konservatuvarda ayrıca Kadınlar Korosu, Çok Sesli Koro, Çok Sesli Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Türk Halk Müziği Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu ve Türk Sanat Müziği, Gençlik Korosu da açılacak.

DHA

İbs Konservatuvarı Kış Dönemi Kayıtları Başlıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler