Güvenlik Görevlisi Kazada Öldü

Güvenlik Görevlisi Kazada Öldü

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü, 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammet Lütfü...

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü, 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammet Lütfü Gür (22), yaşamını yitirdi.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Karadayı Mahallesi'nde meydana geldi. Muhammet Lütfü Gür'ün kullandığı 07 AEB 914 plakalı motosiklet ile Ahmet G.'nin kullandığı 07 LT 868 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Gür, ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen Muhammet Lütfü Gür, kurtarılamadı. Gür'ün cenazesi cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otomobil sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı.

Muhammet Lütfü Gür'ün Belek turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, iş yerine giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Güvenlik Görevlisi Kazada Öldü

Güvenlik Görevlisi Kazada Öldü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler