Göak Projesi Tamamlandı

Göak Projesi Tamamlandı

BURDUR İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen Güncel Öğretmen Akademisi (GÖAK) Projesi tamamlandı.

BURDUR İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen Güncel Öğretmen Akademisi (GÖAK) Projesi tamamlandı.

TÜBİTAK-4004 Doğa ve Bilim Okulları Destekleme Programı tarafından desteklenen ve 7- 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen GÖAK projesi sona erdi. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğündeki projede MAKÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Genç ve Prof. Dr. Erdal Taşlıdere uzman, Dr. Öğr. Üyesi Ercan Tatlı, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Çeliksoy, fen bilimleri öğretmeni Ömer Faruk Tumru, matematik öğretmeni Hüseyin Özkaya ve görsel sanatlar öğretmeni Gülsüm Erol Cantürk de rehber olarak görev aldı. Kapanış töreninde Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Seyit Güven Yılmaz ve Salim Oğuz katılımcılara belgelerini verdi.

Proje yürütücüsü Osman Aköz, köy okullarında görev yapan sınıf öğretmenlerine yönelik ekoloji, bilişim, tasarım ve bilim temaları kapsamında eğitim öğretim süreçlerine dahil edilen ve sınıf dışı mekanlar içerisinde yer alan atölye, laboratuvar ve doğa gibi formal olmayan mekanlarda 5 günlük güncel uygulamalar kampı düzenlendiğini söyledi. Proje, Doğa ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer görüldüğü için TÜBİTAK yetkililerine de teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler