Gıda Ve İçecek Sektörü Toplantısı Yapıldı

Gıda Ve İçecek Sektörü Toplantısı Yapıldı

BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Kamu-Sanayi iş birliğini sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalar kapsamında gerçekleşen sektörel istişare...

 

 

BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Kamu-Sanayi iş birliğini sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalar kapsamında gerçekleşen sektörel istişare toplantılarının 9'ncusu gıda ve içecek imalat sektörü temsilcileriyle yapıldı.

BAKA yerleşkesinde, Vali Aydın Baruş başkanlığında yapılan toplantıya sektör temsilcileri, il müdürleri ve BAKA yetkilileri katıldı.

toplantının açılışında konuşan Vali Baruş, "Bu toplantılardaki amacımız Isparta ekonomisi ve istihdamı açısından önem taşıyan sektörlerde meydana gelen sorunları dinlemek, ihracata yönelen alanlarda kolaylaştırıcı yönde önlemleri görüşmek. Gıda imalatçıları sektörü bizim açımızdan önemli bir sektör. Özellikle gıda güvenliği ve üretimin önem kazandığı zamanda sağlıklı gıda üretimi, ihtiyaçların karşılanması açısından önem taşıyan bir konu. Diğer taraftan da ihracata konu olan ve ihracatımızın arttırılması açısından Türkiye'nin ekonomisine ciddi katkılar sağlaması bakımından da önem taşıyan bir sektör" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Gıda Ve İçecek Sektörü Toplantısı Yapıldı

Gıda Ve İçecek Sektörü Toplantısı Yapıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler