Gastronomi Festivali Antalya Foodfest Nerede Ne Zaman

Gastronomi Festivali Antalya Foodfest Nerede Ne Zaman

Yerel gıdaya ve sürdürülebilir tarıma sahip çıkmanın önemini vurgulamak amacıyla “Antalya’dan Dünyaya” mottosuyla 23-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek I. Uluslararası Food Fest Antalya Gastronomi Festivali Nerede ve Ne Zaman Düzenlenecek Tüm Bilgiler

Yerel gıdaya ve sürdürülebilir tarıma sahip çıkmanın önemini vurgulamak amacıyla “Antalya’dan Dünyaya” mottosuyla 23-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek I. Uluslararası Food Fest Antalya, Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısıyla tanıtıldı. Başkan Muhittin Böcek, coğrafi işaretli Antalya’nın saklı kalmış lezzetlerini, yerel ürünlerini dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi.

Tarihi, eşsiz konumu, biyoçeşitliliği, benzersiz kıyıları, doğal güzellikleri ve yemek kültürü ile dünya turizminin göz bebeği Antalya, I. Uluslararası Food Fest gastronomi festivaline ev sahipliğine yapacak. Yerel gıdaya sahip çıkmak amacıyla, “Sürdürülebilirlik, Biyoçeşitlilik ve Yerel Ürünlerin Desteklenmesi” temasıyla 23-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek I. Uluslararası Food Fest Antalya, gastronomi dünyasının duayenlerini bir araya getirecek. “Antalya’dan Dünyaya” mottosuyla gerçekleşecek uluslararası festival, Antalya Karaalioğlu Parkı’nda dünyanın dört bir yanından gelen konukları ağırlayacak.  Kentin saklı kalmış lezzetlerini dünya arenasına taşıyacak, dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şeflerin katılacağı Food Fest Antalya’nın tanıtımı için, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde Antalya’da bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Gastronomi Festivali Tarihi ve Saati

İlk gün 23 Eylül Cuma günü saat 10:00 ve 18:00 arası, ikinci gün ise 25 Eylül Pazar günü saat 10:00 ve 18:00 arasında düzenlenecek.

Gastronomi Festivali ücretsiz mi ?

Evet ücretsiz.

Gastronomi Festivali Nerede ? 

Birbirinden değerli şeflerimiz & konuklarımız 23-25 Eylül tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı’nda buluşuyor.

Gastronomi Festivali Kimler katılıyor ?

Yukarıdaki Instagram paylaşımlarında kimlerin katılacağını görebilirsiniz.

VİDEO

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler