Eski Bakan Akdağ: Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışacağız!

Eski Bakan Akdağ: Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışacağız!

ANTALYA'da AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı'na katılan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ,...

ANTALYA'da AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı'na katılan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "2023 seçimlerine şurada bir buçuk sene kaldı. Biz AK Parti teşkilatları olarak her zaman canlı, her zaman diri kalmaya, her zaman vatandaşımızla hemhal olmaya önem akdediyoruz. İnşallah hep beraber, daha güçlü bir Türkiye için daha üretken bir Türkiye için çok daha huzurlu bir ortam için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Antalya'da AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı başladı. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Milletvekili Atay Uslu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

'GÜÇ OLUŞTURUYOR'

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar farklı isimlerle de olsa bu tür eğitim çalışmalarını yürüttüklerini ve bu tür eğitimlere çok önem verdiklerini söyledi. Recep Akdağ, "Teşkilatlarımız büyük bir heyecanla bu çalışmalara iştirak ediyorlar. Biz kendi aramızdaki birlikteliği kuvvetlendiriyoruz. Ayrıca vatandaşımızla münasebetlerimiz konusunda birbirimizi bilgilendirmiş oluyoruz. Ortaya çıkan iletişim bizim için gerçekten sinerji, güç oluşturuyor" dedi.

'GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM'

Recep Akdağ, "2023 seçimlerine şurada bir buçuk sene kaldı. Biz AK Parti teşkilatları olarak her zaman canlı, her zaman diri kalmaya, her zaman vatandaşımızla hemhal olmaya önem akdediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyaset anlayışının aslında AK Parti teşkilatlarına ve sahaya yansımasının bu çok güzel bir örneği. Ben inanıyorum ki Antalya'daki teşkilatımızla da çok faydalı çalışma ortaya koyacağız. İnşallah hep beraber, daha güçlü bir Türkiye için daha üretken bir Türkiye için çok daha huzurlu bir ortam için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

TÜRKİYE'DEKİ YOĞUN BAKIM YATAK SAYISI

Türkiye ve Antalya'deki Covid-19 mücadelesi hakkında düşünceleri sorulması üzerine Recep Akdağ, şunları söyledi:

"Şuan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı yürütüyorum. Pandemi mücadelesi Türkiye'de, alt yapımızın pandemiye son derece hazırlıklı olması sayesindedir ki hakikaten başından beri pandemiye dayanıklı bir biçimde gelişti. Birçok Avrupa ülkesinde hastaların sokaklarda kaldığı, ambulansların içinde kalıp hastaneye yatırılamadığı hastane koridorlarının kullanıldığı ortamlar gördük. Biz Türkiye'de Avrupa'nın hatta dünyanın nüfusuna göre yoğun bakım yatağı en fazla olan ülkesiyiz. Bu bir günde olmadı. Yoğun bakım yatak sayısı demek ekipmanıyla, yetişmiş hemşiresiyle, doktoruyla hatta o yoğun bakım bölgesini temizleyecek temizlik personeliyle son derece özenle hazırlanan büyük emek ve maliyet gerektiren bir iştir."

'AŞI KARŞITLARI PROPAGANDA YAPIYOR'

Aşılamanın önemine vurgu yapan Recep Akdağ, "Vatandaşlarımız aşılarını olsunlar. Çocuk hekimiyim ve aşının kıymetini çok iyi bilirim. Aşıyla korunabildiğimiz birçok hastalıklardan çocukları, kendimizi koruruz. Pandemi döneminde de mutlaka aşılanmak lazım. Aşı karşıtı işittiğimiz medyadan ve sosyal medyadan haberler, birçoğu uydurulmuş icat edilmiş bilgilere dayanıyor. Aşı yaparak kendimizi, çocuğumuzu koruyabiliriz. Topluma karşı vazifemizi yerine getirmiş oluruz" diye konuştu.

'BU HİKAYENİN KAHRAMANI SENSİN'

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 10 milyonu aşkın üyesiyle birlikte dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu ve 19 yıldır Türkiye'nin lider partisi olduğunu anlattı. 19 yıldır millete, memlekete, hizmete önem verdiklerini belirten Taş, kendi içindeki teşkilat eğitimlerini de önem veren siyasi bir parti olduğunun da altını çizdi. İl Başkanı Taş, "Biz bu eğitimlere 2006 yılında Antalya'da yerel ölçekli düzenlemiş olduğumuz "Siyasetin Okulu Gençlik Kollarıdır" diyerek siyaset akademisini kurarak başladık. Sonrasında genel merkezimiz tarafından düzenlenen siyaset akademileri devam etmiştir. Bugün de burada Ar-Ge Başkanlığımız tarafından düzenlenen "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" adlı teşkilat eğitim programına başlıyoruz" dedi.

İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın konuşmasının ardından üyelerle eğitim programı başladı.

FOTOĞRAFLI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler