Don Uyarısı Yapılan Antalya'da Tatilciler Denize Girdi

Don Uyarısı Yapılan Antalya'da Tatilciler Denize Girdi

METEOROLOJİ'nin gece için don uyarısı yaptığı Antalya'da, öğle saatlerinde güneşin çıkmasıyla denize giren tatilciler dikkat çekti.

METEOROLOJİ'nin gece için don uyarısı yaptığı Antalya'da, öğle saatlerinde güneşin çıkmasıyla denize giren tatilciler dikkat çekti. Hava sıcaklığının 10 derece olduğu turizm kentinde, deniz suyu sıcaklığı ise 18 derece ölçüldü.

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, 14 Ocak'tan itibaren 5 gün boyunca Antalya'nın sahil kesimlerinde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette, yer yer kuvvetli don beklendiğini açıkladı. Zirai don nedeniyle muhtemel olumsuzluklara karşı, üreticiler başta olmak üzere vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı. Ancak Antalya'da öğle saatlerinde güneşin açmasıyla yerli ve yabancı tatilciler denize girdi. Konyaaltı sahiline köpeğiyle gelen Uğur Ersayın, denize girdi. Ersayın, "Bugün sosyal medyada gördüm. Antalya için don uyarısı yapılmış. Fakat deniz muhteşem güzel, su sıcak" dedi.

Yüzen Ersayın'a, ailesiyle birlikte tatilde olan bir Rus turist de eşlik etti. Bu sırada güneşli havanın tadını çıkaran bir grup öğrenci, deniz kenarında video çekti. Gençler, ıslanmaya aldırmadan, kıyafetleriyle sahilde yürüdü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler